Gofer - arhivska omara Gofer - komunikacijska omara Gofer - arhivska omara Gofer Omare Gofer - omara za shranjevanje patoloških vzorcev Gofer - komunikacijska omara Gofer predalnik Gofer - knjižnični regali Gofer - arhivska omara s predali Gofer - arhivski predalnik Gofer - arhivske omare s predali Gofer - arhivske omare s predali Gofer - arhivske omare s predali Gofer - arhivske omare s predali Gofer - arhivska omara Gofer - komunikacijska omara Gofer - komunikacijska omara Gofer - delovna mesta Gofer - delovna mesta Gofer - knjižnični regali Gofer - knjižnični regali Gofer - arhivske omare s predali Gofer - omara za shranjevanje patoloških vzorcev Gofer - arhivske omare s predali Gofer - predalnik za shranjevanje pataloških vzorcev Gofer - predalnik za shranjevanje pataloških vzorcev Gofer - arhivski predalnik Gofer - arhivska omara Gofer - knjižnični regali Gofer Omare Gofer Omare Gofer Omare Gofer Omare

Zaupanje naših kupcev ter kvaliteta naših produktov sta naši glavni vodili, podprti z bogatimi izkušnjami ter referencami pa enostavna odločitev za vas.

Ponudba
Reference

Omare

Naše podjetje se s komunikacijskimi omarami za vgradnjo standardnih modulov 19", 21" in 23" (računalniki, strežniki, napajalniki ...) ukvarja že več kot 20 let. Prednosti naših omar:

AL konstrukcije

Večnamenske aluminijaste konstrukcije, ki se vijačno sestavljajo po naših načrtih ali idejah uporabnikov:

Arhivske omare

V želji, da se tudi na področju arhiviranja oprema približa ljudem, smo se odločili razviti opremo iz malo drugačnih materialov in lepših oblik. Prevečkrat se je zgodilo, da so bili dokumenti uničeni zaradi nekvalitetnih materialov ali slabo barvane pločevine (rja je uničila filme, dokumente, slike). Pri naših omarah je, zaradi estetike in trajnosti, nosilni del izdelan iz aluminijastega profila, vsi pločevinasti deli so prašno lakirani z visoko odpornimi laki proti mehanskim in kemičnim vplivom. Za bolj zahtevne kupce lahko izdelamo posamezne segmente tudi iz nerjaveče pločevine. Pregrade med dokumenti so obvezno izdelane iz eloksiranega aluminija. Za dele omar, katerih se dotika uporabnik, pa priporočamo les, ki je sicer fizično ločen s kovino od dokumentacijskega gradiva.
Pri razvoju smo sledili mednarodnim arhivskim standardom, prisluhnili pa smo tudi željam in zahtevam uporabnikov. Naš program obsega kartotečne, arhivske, diatečne omare, omare za shranjevanje medicinskih preparatov, knjižne regale, razne predalčnike in ostalo po želji kupca.

Depoji

Depojska muzejska oprema - namenski predali za tekstil, papir, slike, plakate, zračne vitrine, gibljive police, izvlačljive mreže za obešanje okvirjenih slik ...

Delovna mesta

Kompleksnost in uporabnost delovnega mesta je odvisna od mnogih faktorjev, ki jh je potrebno upoštevati pri načrtovanju le-tega:

Kje smo

Info:


Gofer d.o.o.
Kajakaška 40b
1211 Lj-Šmartno
Slovenija